Så i dag ble det pulled pork burger.
Siden jeg er helt ny i blogg-gamet, så har jeg ikke tatt så mange bilder under veis.
Jeg hadde kjøpt en svinesteik på ca. 2 kg. (Greit med mye, sånn at vi kan ha rester i noen dager). Denne tok jeg vekk nettingen rundt, og samtidig skar vekk skinnet og litt av det tykke fettet. Etterpå la jeg kjøttet i slow cookeren og hadde oppi ca. 3-4 dl. med vann og ca. 3 dl. BBQ marinade. (Her kan du godt ha litt mer oppi, for mer smak. Jeg hadde ikke mer.)
Jeg lot kjøttet stå på "low" i ca. 9 timer. Mulig det hadde vært ferdig etter 7-8 timer, men siden jeg har vært å fartet i hele dag, ble det 9t.
Når det var ferdig, så var det bare å rive kjøttet fra hverandre. Utrolig mørt kjøtt!
Det ble kjøpe-burgerbrød, Gourmet i fra Hatting.
I burgeren hadde jeg BBQ dressing fra Idun, hjertesalat, mais, paprika, agurk, pulled pork kjøtt og BBQ saus.
Dette var utrolig godt og kan virkelig anbefales!
Cammi-Bammi
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar